ARTSTORE.FI – taiteellista sisustamista

Kaupallinen yhteistyö. Tuotteet saatu näkyvyyttä vastaan.

ARTSTORE.FI sai alkunsa rakkaudesta sisustamiseen sekä rohkeudesta unelmoida suuria. ARTSTORE.FI – taiteellista sisustamista® on uudenlainen vastuullisen ostamisen verkkokauppa.

Pitkään huonekalujen ja sisustamisen parissa työskennellyt Susanna Blomgren tietää, miten trendit muuttuvat ja miten sisustus usein uusitaan sen myötä. Susanna halusi tähän muutosta ja päätti luoda jotain uutta, ajatonta, omanlaista ja kestävää – jotain mikä ohjaisi ihmisiä vastuullisempaan ostotoimintaan. Susanna uskoo, että sisustus voi olla omanlainen ja ajaton, kun se toteutetaan taiteellisen sisustamisen näkökulmasta ja ennen kaikkea vastuullisesti.

ARTSTORE.FI-verkkokaupan tuotevalikoima koostuu pääasiassa kotimaisten valmistajien tuotteista, mutta ensisijaisesti kaupan toimintaa ohjaa vastuullisen valikoiman tarjoaminen. Kaupan uniikit ja yksilölliset tuotteet valmistetaan suurilta osin pientuotantona taiteilijoiden, suunnittelijoiden ja käsintekijöiden toimesta. ARTSTORE.FI-verkkokaupan tuotteet on suunnattu sellaisille kodin ja muiden tilojen sisustajille, jotka arvostavat käsityöperinteitä, muotoilua ja taidetta.

ARTSTORE.FI-verkkokaupan arvot pohjautuvat ydinajatukseen, että jokaiselle annetaan mahdollisuus unelmoida suuria, rakastaa äärettömästi ja nauttia kaikesta niin pienistä kuin suuristakin hetkistä. Jokaisella on myös oikeus toteuttaa asioita omalla tavallaan ja olla rohkeasti oma itsensä.

ARTSTORE.FI-liiketoiminnan arvot

ARTSTORE.FI osallistui ekosomeetan pukuhuoneuudistukseen lahjoittamalla tilaan sopivia sisustustuotteita. ARTSTORE.FI-verkkokaupan valikoimassa on paljon erilaisia taideprinttejä abstraktista taiteesta upeisiin maisemakuviin. Sain valita heidän laajasta valikoimastaan pukuhuoneeseen sopivan julisteen, ja vaikka alkuun mielessäni oli jokin tyylikäs maisemakuva, suloinen pupuaiheinen printti ihanissa pastellinsävyissä vain puhutteli minua. Kanit, puput ja muut pitkäkorvaiset ovat aina olleet lähellä sydäntäni, joten valitsin rohkeasti omanlaiseni printin tuomaan eloa ja iloa arjen keskelle. Taidejulisteen mukana tuli myös siihen sopiva kehys sekä passepartout. Lopputuloksena upea taulu, joka on mielestäni sekä leikkisä että tyylikäs.

Tavallinen Lauantai - Rasaliina Jänö @rasaliina.art

Julisteiden ja taulujen lisäksi ARTSTORE.FI-verkkokaupasta löytyy paljon muitakin ajattomaan sisustukseen sopivia tuotteita kuten valaisimia, huonekaluja, tapetteja, astioita ja piensisustustuotteita. Pukuhuonettani pääsivät koristamaan Kndly Home U-Vase -vaasi, joka sopii kuivakukille ja kynttilöille sekä saman valmistajan Koristetarjotin Rainbow. Nämä ovat ihania käsintehtyjä tuotteita, joista jokainen on uniikki yksilönsä.

Ja tässä vielä fiilistelyyn pari upeaa ARTSTORE.FI-verkkokaupan uniikkia, yksittäiskappaleina myytävää taulua.

Boundaries - Atelier Blomgrens @atelierblomgrens
Happiness - Art By Titta Rahikkala @art_by_titta_rahikkala

Lämmin kiitos ARTSTORE.FI ihanasta yhteistyöstä!