Berriet – piristystä päivään!

Kaupallinen yhteistyö – Roberts Berrie

Berriet maistuvat kaikille

Mitä enemmän näitä Roberts Berrien marjatuotteita nautin, sitä enemmän niihin ihastun! 

 

Myös poikani nappaa iloisesti koulun jälkeen juotavan marjaherkun kaapista ja saa lisää virtaa päivään – vaikkei muuten ainakaan astetta happamampia marjoja kovin mielellään syö. Roberts Berrien tuotteilla marjoja tuleekin nautittua huomattavasti enemmän ja monipuolisemmin!

Roberts Berrien juotavat marjatuotteet antavat virtaa myös työpäivän keskelle. Tuotteita on helppo pitää aina saatavilla, sillä ne säilyvät myös huoneenlämmössä. Nauti helposti omalla työpisteellä tai nappaa mukaan vaikkapa palaveriin!

 

Berriet ovat mainio keino piristää myös asiakkaita, työtovereita ja alaisia…

 

  • lisää Berriet työntekijöiden taukotilaan antamaan lisää virtaa päivään, koska alaisesi/työtoverisi ovat sinulle tärkeitä
  • tarjoa vaikkapa kampaamon tai kauneushoitolan asiakkaille ihanuutta myös sisäisesti nautittuna
  • lisää odotustilaan ja tee odottamisesta mukava ja virkistävä tauko arjen keskelle
  • nappaa mukaan setti työyhteisön kokouksiin, jotta energiaa riittää tärkeiden päätösten tekemiseen

Roberts Berrien tuotteet ovat mainioita sellaisinaan, mutta niitä voi ilman muuta käyttää myös lisukkeina vaikkapa puuron joukossa tai smoothien seassa. Roberts Berrien sivuilta löydät lisää vinkkejä ja mielenkiintoisia reseptejä! Miten olisi vaikkapa herkullinen lettukakku tai raikkaat Berrie-hyytelökukat? 

Kuva: Roberts Berrie
Kuva: Roberts Berrie

Tilaa Berrien tuotteet ja muista hyödyntää ekosomeetan tarjoamat edut!

ekosomeetta suosittelee lämpimästi kestotilausta, jonka voi räätälöidä täysin oman maun mukaiseksi! Voit valita mitä Berrie-tuotteita haluat, kuinka paljon ja kuinka usein. Tilausta voi myös muokata tarpeen mukaan ja perua milloin vain. Tilaamalla koodilla EKOSOMEETTA saat ensimmäiseen tilaukseen veloituksetta yhden 6 purkin setin mukaan! 

TÄSTÄ pääset tilaamaan!