bused.fi

*teksti sisältää KUMPPANUUSMARKKINOINTILINKKEJÄ

Yksi kuva, tuhat sanaa vai sopiva paketti kumpaakin?

Yritysten keskuudessa on nykyään valtavasti kilpailua, ja erityisesti pienten yritysten voi olla vaikea erottua joukosta ja saada tuotteilleen ja palveluilleen riittävästi näkyvyyttä. Mainosbannerit toimivat hyvänä osana markkinointia, mutta niihin on vaikea sisällyttää sitä kaikkea, mitä yritys edustaa ja millaisiin arvoihin sen toiminta perustuu. 

 

Uskon vahvasti, etteivät kuluttajat nykyään halua ostaa pelkkää tuotetta tai palvelua vaan myös palan yrityksen tarinaa. Kuluttajat haluavat tietää, kuka yrityksen takana toimii, missä tuotteet valmistetaan ja millä tavoin ympäristö otetaan huomioon tuotantoketjun eri vaiheissa. Mutta miten yritys saa kerrottua tarinansa siten, että se myös löytää lukijansa?

 

Tarinoista tuloksiin

*bused.fi on luotettava, kotimainen yritys, jonka intohimona on luoda jokaiselle yritykselle mahdollisuudet menestyä omilla vahvuuksillaan ilman jatkuvaa resurssikilpailua. *bused.fi-palvelualustalta yritys saa itselleen oman sivun, jonka kautta voidaan jakaa yrityksen toivomaa sisältöä, kertoa yrityksen uniikkia tarinaa sekä myös mainita yrityksen referenssejä. Asiakkaat puolestaan pääsevät kertomaan omista kokemuksistaan yrityksen tuotteisiin ja palveluihin liittyen, mikä lisää yrityksen luotettavuutta mahdollisten uusien asiakkaiden silmissä. 

 

Palvelualustan sisältökanava käyttää tehokkaasti ulkopuolisia hakukoneita vetovoimanaan ja auttaa yritysten asiakkaita löytämään merkityksellistä ja houkuttelevaa sisältöä juuri silloin, kun sille on tarvetta. Monet yritykset ovatkin saaneet palvelun kautta niin suurta hyötyä, että hakukonenäkyvyys, verkkosivuliikenne, yhteydenotot, klikkaukset, näyttökerrat, liidit ja asiakaspalautteet ovat lisääntyneet jopa yli 90-prosenttisesti!

  

Lähdethän sinäkin mukaan kokeilemaan bused.fi-palvelua?

ekosomeetta tarjoaa *bused.fipalvelualustan yhteistyökumppanina edun, joka oikeuttaa 6 kk sopimusta ostettaessa +2kk ilmaiseen jaksoon ja 12 kk sopimusta ostettaessa +4kk ilmaiseen jaksoon. Edun saat täyttämällä yhteydenottolomakkeen *bused.fi-sivustolla ja lisäämällä viestikenttään koodin: ekosomeetta

 

 

Pieni pala Pitkätossulan tarinaa bused.fi-sivustolla. Millainen olisi sinun yrityksesi tarina?