FAITH IN NATURE

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ – FAITH IN NATURE

FAITH IN NATURE sai alkunsa yhden naisen suuresta kiinnostuksesta ja kunnioituksesta luontoa kohtaan ja kasvoi yritykseksi, joka haluaa syventää ihmisen suhdetta luontoon ja tuoda luonnon voimat jokaisen saataville.

 

FAITH IN NATURE -merkin on perustanut amerikkalaissyntyinen Rivka Rose Englannissa vuonna 1974, mutta sen kehitystä ohjaa ennen kaikkea luonto. FAITH IN NATURE -luonnonkosmetiikkatuotteet sisältävät ainoastaan parhaita luonnon raaka-aineita. Ne ovat vegaanisia, eläinkokeettomia ja biohajoavia. Tuoksut ovat 100% luonnollisia. Ekologisuus huomioidaan myös tuotepakkauksissa, jotka valmistetaan merestä kerätystä muovijätteestä ja ovat uudelleen kierrätettävissä.

 

FAITH IN NATURE -tuotesarjaan kuuluu laadukkaita ja vastuullisesti tuotettuja hiustenhoitotuotteita, suihkusaippuoita ja palasaippuoita. Itse sain kokeiluun FAITH IN NATURE BLUEBERRY -shampoon ja -hoitoaineen, jotka on suunniteltu tuomaan elinvoimaisuutta auringon kuivattamille hiuksille. Ne sisältävät antioksidanttista mustikkauutetta, ja niiden tuoksu on 100% luonnollinen.

 

Yrityksen tarina on kiehtova, sillä mielestäni nykymaailmassa vastuullisuus ja ekologisuus ovat yrityksen tärkeimpiä ominaisuuksia. Tuotepakkaukset ilahduttavat herkullisen värikkäillä etiketeillään ja ennen kaikkea ekologisuudellaan. Muovijätteen hyödyntäminen tuotepakkauksissa on aivan mieletön keksintö. Varsinaiset tuotteet ihastuttavat mustikkaisella tuoksullaan ja jättävät hiukset ihanan pehmeiksi ja ilmaviksi.

 

Oletko sinä jo tutustunut FAITH IN NATURE -sarjan valloittaviin, luontoa ja ihmistä helliviin tuotteisiin?

 

#faithinnaturefi #faithinnature #ad #dealFromPromoty

 

@faithinnature_fi
@lovebeautyoy