Hyvitä Hiili Oy

Hyvitä Hiili Oy – Kohti parempaa huomista.

 

Ilmasto ja sen muutokset aiheuttavat yhä enemmän huolta. Vaikkei ilmastonmuutosta enää voidakaan kokonaan pysäyttää, sen hillitseminen on mahdollista. Yhtenä tärkeänä keinona on hiilinieluista eli metsistä huolehtiminen. Metsät nimittäin sitovat tehokkaasti hiiltä ilmasta – esimerkiksi yksi istutettu puu sitoo oikein hoidettuna 6-7 kg hiilidioksidia vuodessa.

 

Hyvitä Hiili Oy tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden osallistua Suomen hiilinielujen kasvattamiseen – voit ostaa vain yhden puun tai kokonaisen taimikon! Hyvitä Hiili Oy huolehtii taimien istutuksesta kasvupaikaksi soveltuville joutoalueille ja niiden hoitamisesta.

Hyvitä Hiili Oy:n verkkokaupasta tilatut puut siirtyvät konkreettisesti ostajan omistukseen. Oston yhteydessä tehdään määräaikainen vuokrasopimus puun/puiden alla olevasta maapalasta sekä tilauksen mittainen hoitosopimus. Asiakkaalle lähetetään istutuksen jälkeen sertifikaatti, josta ilmenee taimen/taimien tarkka sijainti ja laskennallinen hiilensidonta. Kun sopimus päättyy, ostaja voi uusia sopimuksen, palauttaa puun tai hakea sen vaikkapa omalle pihalle!

 

Hyvitä Hiili Oy tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden osallistua yhteistä hyvää edistävään ilmastotyöhön. Oma puu tai taimikko on myös aivan mahtava lahjaidea esimerkiksi vastasyntyneelle, valmistuneelle, hääparille, vuosia täyttävälle ja ihan jokaiselle luontoa ja elämää arvostavalle!

ekosomeetta on osallistunut Hyvitä Hiili Oy:n hyvään työhön hankkimalla alla olevat taimet 10 vuoden hoitosopimuksilla. Osallistuthan sinäkin yhteistä hyvää edistävään ilmastotyöhön? Pääset Hyvitä Hiili Oy:n verkkokauppaan tästä!