Istuta puu ja paranna maailmaa

*teksti sisältää KUMPPANUUSMARKKINOINTILINKKEJÄ

 

Yleisesti ottaen ekosomeetta keskittyy kotimaisiin, ekologisiin tuotemerkkeihin ja tuotteisiin. Koska maailmantilanne kuitenkin on mikä on, planeettamme tuntuu yhtäkkiä paljon pienemmältä ja tiiviimmältä – niin hyvässä kuin pahassa. Huoli yhdessä maailman kolkassa vaikuttaa meihin kaikkiin, mutta toisaalta yhdessä tekemällä voimme auttaa monia sekä lähellä että kaukaa. Jokainen voi tehdä jotakin – pelkkä sydämellinen ajatuskin on askel parempaan, turvallisempaan maailmaan.

 

Suomi on maailman metsäisimpiä maita, mutta maailmanlaajuisesti metsien väheneminen on merkittävä haaste maapallolle. Onneksi nykyään monet tahot ovat ottaneet haasteekseen uusien puiden istuttamisen. Voimme istuttaa puun omalle pihalle tai kasvattaa vaikkapa kokonaisen metsän maailman toiselle laidalle – sinne missä puiden väheneminen aiheuttaa erityisen suurta huolta. 

 

*Click A Tree -palvelun kautta voi jokainen istuttaa puita Ghanaan, Thaimaahan ja Filippiineille. Istuttamalla uusia puita voimme taistella ilmastonmuutosta vastaan, rakentaa elinympäristöjä uhanalaisille eläinlajeille sekä luoda työpaikkoja paikallisille yhteisöille.

Mihin sinun metsäsi kasvatetaan?

Istuttamalla puita Ghanaan suojelet luontoa ja tuet samalla paikallista yrittäjäkoulua, jossa nuoret ghanalaiset oppivat rakentamaan itselleen, perheilleen ja yhteisölleen parempaa tulevaisuutta. *Istuta puu Ghanaan!

Istuttamalla puita Thaimaahan autat norsuja, jotka ovat vaarassa kuolla sukupuuttoon. Uudet puut tukevat elinympäristöä, jossa villinorsut vielä vaeltavat ylpeinä ja vapaina. *Istuta puu Thaimaahan!

Istuttamalla puita Filippiineille, suojelet valtameriä ja niissä asuvia villieläimiä. Lisäksi jokaista istutettua puuta kohti poistetaan 1 kg muovia merestä. *Istuta puu Filippiineille!

Jokaisella istutetulla puulla on merkitystä. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta istuttaa omaa metsää, autat myös kertomalla tästä mahdollisuudesta ystävillesi. 

Kaikki kuvat: © Click A Tree