Juustoportti – HALLA

Kaupallinen yhteistyö – Juustoportti

Juustoportti on yli 30 vuotta vanha perheyritys, jonka toiminnan keskiössä on aina ollut vastuullisuus, ekologisuus ja jatkuva tuotekehitys. Juustoportti huolehtii niin ympäristöstä, ihmisistä kuin eläimistäkin näyttäen suuntaa kohti parempaa huomista.

 

Halla-juusto valmistetaan suomalaisesta vuohen- ja lehmänmaidosta ja maustetaan mintulla. Halla on täydellinen grillaamiseen ja paistamiseen, mutta maistuu myös sellaisenaan. Halla-juustoa voi käyttää kuten halloumia , ja se soveltuu monenlaisiin ruokiin kuten salaatteihin, hampurilaisen väliin tai vaikkapa illanistujaisten cocktail-tikkuihin. Halla on laktoositon, ja sillä on Hyvää Suomesta -merkki.

 

Halla-juusto on erinomainen proteiininlähde, joten se on mainio lisä kasvispitoisiin ruokiin. Tässä yksi idea Hallan käyttöön:

 

Perunankuorimaveitsellä saa taiottua kivoja suikaleita kasviksista ja juureksista. Tähän ateriaan tein suikaleita porkkanasta ja kesäkurpitsasta, ja paistoin niitä kevyesti pannulla sipulirenkaiden ja öljyn kera, lisäten vähän tummaa siirappia, suolaa ja pippuria. Maustamisessa voi toki käyttää omaa mielikuvitusta vapaasti. Samalla pannulla vähän öljyä lisäten paistuivat mukavasti Hallan viipaloidut juustot kullanruskeiksi. Perussalaatti, kurkku ja tomaatti paistettuihin kasviksiin ja Halla-juustoon yhdistettyinä muodostivat maittavan, ruokaisan kokonaisuuden. Kasviksia ja juureksia vaihtamalla saa mukavasti vaihtelua ruokaan, ja parhaimmillaan sesongin mukaan kokkaamalla koko aterian saa loihdittua kotimaisilla raaka-aineilla!

 

#juustoportti #hallajuusto #hyvääsuomesta #ad #dealFromPromoty