Kipukauppa.com

*teksti ja kuvat sisältävät KUMPPANUUSMARKKINOINTILINKKEJÄ

*Kipukauppa.com on suomalainen yritys, jonka perustana on aito välittäminen muista ihmisistä. Kipukauppa haluaa auttaa suomalaisia saamaan kehon, jossa kivut eivät ole esteenä tekemästä niitä asioita, jotka ovat elämässä tärkeitä. Kipukauppa tutkii, testaa ja kehittää apuvälineitä, joilla voidaan helpottaa kipuja tehokkaasti ilman lääkkeitä ja tuo niitä jokaisen suomalaisen saataville.

Kipukaupan kenties mielenkiintoisin tuote on Suomessa suunnitellut ja fysioterapeuttien suosittelemat paljasjalkakengät, jotka mahdollistavat jalkapohjan luonnollisemman toiminnan mukailemalla paljain jaloin liikkumista. Paljain jaloin liikkuminen voi auttaa muun muassa kireisiin jalkapohjiin, varpaiden virheasentoihin, alaselän kipuihin, tasapainoon, lihasten aktiivisuuteen, luonnollisempaan askeleeseen sekä kehon toiminnallisuuteen ja virheasentoihin.

Paljasjalkakenkien käytölle löytyy hyvin vähän esteitä, ja malleista löytyy sopivat vaihtoehdot niin arkeen kuin vaativampaan vaelluskäyttöönkin. Lapsille suunnatut kevyellä karvavuorella varustetut välikausikengät mahdollistavat kasvavan jalan luonnollisen kehityksen. Lasten jalkojen kehitykseen erikoistuneiden asiantuntijoiden mukaan paljasjalkakenkien ominaisuudet sopivatkin kaikkein parhaiten juuri kehittyville jaloille. 

Kipukaupan valikoimiin kuuluvat myös muun muassa alaselkäkipuja hillitsevä Selkäkaari 2.0 sekä niskakipuja ja päänsärkyä helpottava Niskakeinu 2.0. Saatavilla on myös mielenkiintoisia  verkkokursseja esim. Vapauta Kireät Purentalihakset ja 21 Päivän verkkokurssi alaselkäkipujen hallintaan.

Kipukauppa uskoo, että hyvinvoiva ihminen haluaa luonnostaan tehdä lisää hyvää ja auttaa myös muita.