KomeroFood

*Kaupallinen yhteistyö

 

Sain tilaisuuden tutustua KomeroFoodin uusiin Ateriakippoihin!

 

Ateriakipon avulla saa valmistettua tuoreen, helpon ja herkullisen aterian muutamassa minuutissa. Ateriakippoon ei tarvitse lisätä muuta kuin kiehuvaa vettä, joten se on kätevä valmistaa ja nauttia retkellä, töissä ja kotona kiireenkin keskellä. Makuja valikoimassa on neljä: kana – aasialainen satay, kana BBQ, lohi sekä tofu. Jokainen Ateriakippo sisältää vehnänuudelia, siemeniä, runsaasti tuoreita kasviksia, maukkaan kastikkeen sekä proteiininlähteen.

 

Kiireisen arjen keskellä tekee toisinaan mieli pikaruokaa, mutta yleensä saatavilla olevat vaihtoehdot ovat varsin epäterveellisiä. KomeroFoodin Ateriakipot ovat mainio keksintö, sillä ne ovat pikaruokaa parhaimmillaan! Ateriakippojen ansiosta kiireen keskelläkään ei tarvitse tinkiä ruoan terveellisyydestä, laadusta eikä mausta. Kastikkeen määrää säätämällä ateriasta saa myös omaan makuun sopivan miedon tai mausteisen.

 

Erityisesti minua ilahduttaa KomeroFoodin arvot ja halu valmistaa vastuullista ruokaa, joka kuormittaa ympäristöä mahdollisimman vähän ja josta ei synny hävikkiä. Kippokin on 100 % kierrätettävä, ja sitä voi hyödyntää monessa – askartelutarvikkeiden säilyttämisestä marjanpoimintaan asti. KomeroFoodin tavoitteena onkin parantaa maailmaa ateria kerrallaan.

 

KomeroFood tarjoaa aterioilleen 100 % tyytyväisyystakuun!

 

KomeroFood – ruokaa, josta jää hyvä olo ja kevyt mieli!

Yhteistyössä KomeroFood ja Promoty

PS! Promoty tarjoaa mielenkiintoisia yhteistöitä sosiaalisen median vaikuttajille. Voit liittyä vaikuttajana mukaan tästä (affiliatelinkki).