Kotimatto & Mattokutomo Malla – Rakkaudesta kotimaisiin mattoihin

Kaupallinen yhteistyö. Tuote saatu näkyvyyttä vastaan.

Kotimatto tarjoaa laajan valikoiman erilaisia mattoja sekä koteihin että julkisiin tiloihin. Kotimaisia mattoja löytyy erityisen paljon – Kotimaton omasta Mattokutomo Mallasta, VM-Carpetilta ja useilta pienemmiltä kutomoilta. Kotimatto tarjoaa mattoja toivotuissa mitoissa, muotoon leikattuina sekä myös omilla kuoseilla. Kotimaton asiakkaita ovat kuluttajien lisäksi lasten päiväkodit, koulut, erilaiset asumisyksiköt, toimistot, kiinteistöyhtiöt, pankit, seurakunnat ja monet muut yritykset ja organisaatiot. Kotimatto palvelee jokaista asiakasta ja kohdetta yksilöllisesti ja auttaa tarvittaessa myös suunnittelussa.

Verkkokaupan lisäksi Kotimatto palvelee myös Seinäjoen kivijalkamyymälässä, josta löytyy laadukkaiden mattojen lisäksi kotimaisia, ammattitaidolla valmistettuja huonekaluja ja muita sisustustuotteita.

Kotimatto osallistui ekosomeetan pukuhuoneuudistukseen lahjoittamalla tilaan sopivan, laadukkaan Domus-maton. Domus on Mattokutomo Mallan valmistama kotimainen matto, jonka kuteesta 80% on kierrätettyä puuvillaa. Mattokutomo Mallan matot ovat kaksinpuolinpidettäviä ja toimivat mainiosti myös lattialämmityksen kanssa. Matot ovat vesipestäviä, pölyämättömiä ja helppohoitoisia soveltuen hyvin niin lemmikkiperheisiin kuin allergikoillekin. Matot ovat tyyliltään rauhallisia ja ajattomia, ja ne sopivat täten monenlaiseen sisustukseen.

Mattokutomo Mallan matto Domus Trio Pellava sopii täydellisesti uudistettuun pukuhuoneeseen. Maton rauhalliset, luonnolliset sävyt tuovat ihanaa ajattomuutta ja harmoniaa tilaan. Matto tuntuu mukavalta myös paljaiden jalkojen alla ja on sileäpintaisena helppo pitää puhtaana. Koen myös äärimmäisen tärkeäksi sen, että matto on valmistettu vastuullisesti, vankalla ammattitaidolla Pohjanmaan puhtaan luonnon keskellä. Sekä minun että Kotimaton ja Mattokutomo Mallan mukaan on tärkeää, että kotimaista kutomotoimintaa pidetään yllä ja että suomalaiset voivat jatkossakin nauttia laadukkaista, kestävistä ja turvallisista kotimaisista matoista. 

Lämpimät kiitokset yhteistyöstä Kotimatto ja Mattokutomo Malla!