Lil Plot – puunkasvatusprojekti

*teksti sisältää KUMPPANUUSMARKKINOINTILINKKEJÄ

 

*Lil Plotin puunkasvatuspakkaukset ovat ihanan helppoja, sillä paketti sisältää kaiken tarvittavan oman sisäpuun kasvattamista varten. Mukana ovat myös selkeät ohjeet, joiden avulla istutus sujuu näppärästi ilman viherpeukalon taitojakin.

 

Sain itse kokeiluun *Rainbow Chili Bonsain, joka on Lil Plotin mukaan nopein ja helpoin kasvi, jonka voi kasvattaa itse kotona siemenestä. Tavallisen bonsain kasvattamisessa voi mennä jopa 10-15 vuotta, mutta Rainbow Chili Bonsai voi näyttää alla olevan kuvan mukaiselta puulta jopa vuodessa. Vaikka puu onkin upean näköinen sateenkaaren sävyissä, se ei suinkaan ole pelkkä koriste, vaan siitä voi saada myös satoa jo 3-6 kuukaudessa. Olen itse hyötykasvien ystävä, joten innolla odotan, pääsenkö hyödyntämään puun antimia myös ruoanlaitossa!

Rainbow Chili Bonsai - Kuva: Lil Plot

Lil Plotin valikoimasta löytyy muitakin ihania vaihtoehtoja puunkasvatusprojektiksi, kuten *Oliivipuu. Tiesitkö, että kreikkalaisessa perinteessä lapsen syntymän kunniaksi istutetaan oliivipuu? Lapsi ja puu kasvavat yhdessä, ja lapsen ollessa kuusivuotias, puu kehittää ensimmäisen kerran satoa. Oliivipuut elävät useita vuosikymmeniä, joten ne kulkevat lapsen rinnalla pitkälle aikuisuuteen asti. Oliivipuu on siis aivan ihana lahjaidea vauvaperheisiin, mutta sopii myös jokaiseen kotiin, jossa kaivataan ripaus välimerellistä tunnelmaa.

Oliivipuu - Kuva: Lil Plot
Eukalyptus - Kuva: Lil Plot

*Eukalyptus valloittaa ihanalla tuoksullaan ja toimii muitten puitten tavoin erinomaisena ilmanpuhdistimena. Eukalyptus kasvaa nopeasti, ja luonnossa puu voi kasvaa jopa 60 metriä korkeaksi. Ruukun koolla voidaan säätää puun kasvua – pienessä ruukussa se jää pieneksi ja isossa ruukussa se kasvaa isoksi katseenvangitsijaksi. 

 

Lil Plotin valikoimasta löytyy myös muita mielenkiintoisia vaihtoehtoja kuten upeaa superfoodia tarjoava *Granaattiomena ja pirteän raikas *Sitruunapuu. Mikä on sinun suosikkisi?

Yhteistyössä Lil Plotin kanssa tarjoamme 5 euron alennuksen ostoksestasi *Lil Plotin verkkokaupassa. Käytä tilatessasi koodia: ekosomeetta

 

Oletko vaikuttaja ja haluaisit itsekin suositella Lil Plotin valloittavia puunkasvatuspakkauksia seuraajillesi? Lil Plotilla on oma kumppanuusmarkkinointiohjelma, johon voit liittyä *tästä.