Lil Plot

*teksti sisältää KUMPPANUUSMARKKINOINTILINKKEJÄ

 

*Lil Plot on kahden Helsingissä asustavan ystävyksen perustama pienyritys, joka valmistaa puunkasvatuspakkauksia sisältäen kaiken tarvittavan oman sisäpuun kasvattamiseen siemenestä alkaen. Pakkaus sisältää laatutarkastetut siemenet, ravinnerikkaan mullan, kierrätettävän ja vedenkestävän ruukun sekä helposti seurattavat ohjeet. Lil Plot tarjoaa tuotteilleen myös kasvutakuun – jos puu ei lähde kasvamaan, saat uudet siemenet veloituksetta.

 

Tutkimukset osoittavat, että huonekasvit vähentävät stressiä, lisäävät luovuutta ja piristävät mieltä. Lil Plotin mukaan oman puun kasvattaminen tekee onnellisemmaksi, ja se on upea tapa juhlistaa ja muistaa elämän tähtihetkiä. Sisustuselementtinä se on valloittava, ja lahjana ikimuistoinen. Lil Plotin sanoin puunkasvatus on hauskin projekti, jonka voit aloittaa. Myös jokainen kasvatettu puu on konkreettinen teko paremman huomisen puolesta.

 

Sain Lil Plotilta ikioman puunkasvatuspakkauksen. Jännittävää nähdä, mitä siitä syntyy! Kerron pian lisää Lil Plotin tuotevalikoimasta sekä omia kokemuksiani sisäpuun kasvattamisesta. Jääthän seuraamaan…?

 

Ja kenties haluat odotellessasi aloittaa myös oman puunkasvatusprojektin! Yhteistyössä Lil Plotin kanssa tarjoamme 5 euron alennuksen ostoksestasi *Lil Plotin verkkokaupassa. Käytä tilatessasi koodia: ekosomeetta

 

Oletko vaikuttaja ja haluaisit itsekin suositella Lil Plotin valloittavia puunkasvatuspakkauksia seuraajillesi? Lil Plotilla on oma kumppanuusmarkkinointiohjelma, johon voit liittyä *tästä.

Innostus Lil Plotin puunkasvatusprojektista sai ainakin minut heräämään talviunilta!