LOOV

*teksti ja kuvat sisältävät KUMPPANUUSMARKKINOINTILINKKEJÄ

 

*LOOV on yrittäjäsiskosten luova verkkokauppa, joka sisältää monipuolisen valikoiman muun muassa yrittäjille, vaikuttajille ja yritysten markkinointihenkilöille soveltuvia sosiaalisen median digituotteita. Käytännöllisten tuotteiden tavoitteena on auttaa ja nopeuttaa asiakkaiden sosiaalisen median sisällöntuotantoa, brändäystä ja markkinointia.

 

Verkkokaupan valikoimasta löytyvät Lightroom presetit ovat niin sanottuja filttereitä, joiden avulla kuvista saa helposti muokattua ammattimaisia ja tyyliltään yhtenäisiä. Sosiaalisen median mallipohjilla puolestaan luodaan upea, yhtenäinen ilme somekanaviin. Uniikeilla story-tarroilla tuodaan ihanasti esiin omaa persoonallisuutta Instagramin tarinoihin. Kaupan valikoimasta löytyy myös muun muassa näppärä somekalenteri, joka sisältää somejulkaisuideat vuoden jokaiselle päivälle! Säännölliset, laadukkaat julkaisut pitävät sometilin ja seuraajat aktiivisina. 

 

Kaikki *LOOV-verkkokaupan tuotteet ovat digitaalisesti ladattavia, joten ne saa käyttöön välittömästi oston jälkeen. Pääset siis saman tien suunnittelemaan ja toteuttamaan omaa, uniikkia somebrändiäsi!

 

 

********** PS! **********

 

*LOOV tarjoaa ekosomeetan ystäville huipputarjouksen… 25% alennusta kaikista verkkokaupan tuotteista! Käytä tilatessasi koodia: EKOSOMEETTA