Onepuu

*Teksti ja kuvat sisältävät kumppanuusmarkkinointilinkkejä

Hankinta, jota ei tarvitse koskaan katua.

*Onepuu tietää, miten suuri merkitys metsillä on ilmastonmuutoksen torjumisessa ja on sitoutunut suojelemaan niitä. Onepuu omistaa keskellä Lappia Aurora-nimisen metsän, joka tarjoaa suojaa sen asukeille sekä iloa ja rauhaa siellä vieraileville. Onepuu tarjoaa myös jokaiselle mahdollisuuden omistaa palan tätä metsää – puun, joka on osoitus rakkaudesta luontoa ja sen monimuotoisuutta kohtaan. Puu on myös ekologinen, kestävä ja ajaton lahja jokaiselle puhdasta luontoa arvostavalle.

Muksupuu

Hanki lapsellesi, lapsenlapsellesi tai vaikkapa kummilapsellesi ainutlaatuinen lahja, joka tuo iloa vielä aikuisenakin! Puun hankinta tekee hyvää ympäristöllemme ja opettaa lapselle ainutlaatuisen luontomme arvostamista. *Muksupuu sisältää täysikasvuisen puun, kehystetyn sertifikaatin puunomistuksesta kotiin toimitettuna, käsityönä tehdyn nimikyltin puun runkoon sekä kuvan lapsen puusta nimikyltteineen. Muksupuuhun kiinnitetään myös linnunpönttö, joka antaa kodin Aurora-metsässä eläville lintulajeille kuten harvinaiselle hömötiaiselle. 

Kuvat: Onepuu

Lemmikinpuu

Voit hankkia Aurora-metsään puun myös omalle lemmikillesi oli se sitten kissa, koira tai vaikkapa kilpikonna. Lemmikille hankittu hiilinielu tekee arvokasta työtä Lapissa ympäristön suojelemiseksi. Kun rakkaasta perheenjäsenestäsi aika jättää, voit halutessasi ripotella sen tuhkat kyseisen puun juurelle. *Lemmikinpuu on paikka, jossa voit käydä muistelemassa yhdessä vietettyä aikaanne.

Kuvat: Onepuu

Lahjapuu & Omapuu

Tavaroiden valmistaminen lisää päästöjä ja tuhoaa vähitellen kaunista maapalloamme. Toisin kuin tavarat, puu ei ole kertakäyttöostos, eikä se kuormita luontoa. *Lahjapuu kauniista Lapin luonnosta onkin täydellinen lahja ystävälle, hääparille tai merkkipäiväänsä viettävälle. Vallan mainiosti voit kuitenkin hankkia myös itsellesi ikioman hiilinielun – *Omapuun. Se on nimittäin hankinta, josta voit reilusti ylpeillä!

Vastuullisille yrityksille

*Yrityspuu on upea tapa osoittaa, että yrityksenne välittää ympäristöasioista ja on mukana tekemässä tästä planeetasta hieman paremman ja puhtaamman paikan! Vai olisiko yrityksenne valmis sijoittamaan kokonaiseen metsäpalaan, jossa tiiminne voisi viettää laatuaikaa yhdessä kahvia keitellen ja luonnon ihmeitä seuraillen? *Hyvän olon metsäpuisto sisältää oman, idyllisen kahvi- ja taukopaikan Lapissa puron lähettyvillä. Lue lisää täältä.

Puu, josta kaikki alkoi – Aurora-metsän arvokkain puu… *Miljoonapuu. Näitä on tarjolla vain yksi, jonka hankkimalla saatte yrityksellenne sellaista markkinointimateriaalia, jota muilla ei ole! Varsin todennäköisesti yritys, joka tämän hankkii, saa kunnon medianäkyvyyttä! Olisiko teidän yrityksenne uniikin *Miljoonapuun omistaja?

Kuva: Onepuu

Mikäli yrityksenne hankkii ekosomeetan linkkien kautta *Hyvän olon metsäpuiston tai *Miljoonapuun, ekosomeetta tekee yrityksestänne esittelyn sivustolleen!