Pitkätossula – Mutsi somettaa ja tienaa

*teksti sisältää KUMPPANUUSMARKKINOINTILINKKEJÄ

 

Oletko lasten kanssa kotona ja kaipaat lisätuloja? Mietitkö kenties kokonaan alan vaihtamista? Äitiys on varmasti parasta maailmassa, mutta ehkä haluaisit samalla myös kehittää itseäsi ja saada uusia haasteita elämääsi. Sosiaalinen media on avannut aivan mielettömiä mahdollisuuksia, sillä sitä kautta lähes koko maailma on ulottuvillasi! Parhaimmillaan vastavuoroinen somevaikuttajuus tuo mukanaan upeita uusia kontakteja ja jopa ystäviä – ihan uuden sosiaalisen verkoston ympärillesi. Tämä voi olla monelle kotiäidille äärimmäinen rikkaus, joka auttaa jaksamaan paremmin myös äitiyteen liittyvien haasteiden keskellä.

 

Miten päästä somevaikuttamisessa alkuun?

Oletko kuullut Pitkätossulasta? Pitkätossula on somevaikuttaja ja -valmentaja, joka haluaa tehdä unelmista – myös sinun unelmistasi – totta! *Mutsi somettaa ja tienaa -valmennus on pienten lasten äitien elämäntilanteeseen suunnattu ryhmämuotoinen somevalmennus, jossa opitaan, miten rakennetaan kiinnostava ja toimiva Instagramin vaikuttajatili ja unelmien digiyrittäjyys sen ympärille. Valmennus tarjoaa muun muassa mielenkiintoisia keskusteluja, tehtäviä, vertaistukea ja verkostoitumista sekä paljon tietoa somemaailman haasteista ja mahdollisuuksista. 

 

Seuraava kurssi alkaa 5.9.2022 ja ekosomeetta haluaa tarjota sinulle mahtavan edun! Koodilla ekosomeetta saat valmennuksen hintaan 79 euroa (norm. 109 e)!

 

Voisiko somevaikuttajuus olla sinun juttusi? *Lue lisää valmennuksesta ja hyppää mukaan Pitkätossulan johdattamalle polulle kohti unelmiesi digiyrittäjyyttä!

 

@pitkatossula
@pitkatossulavalmennukset