Roberts Berrie

Kaupallinen yhteistyö – Roberts Berrie

 

Tilaamalla tuotteita koodilla EKOSOMEETTA saat edun ostoistasi!

PÄIVÄN MARJAT HELPOSTI TASALAATUISENA YMPÄRI VUODEN.

Marjoilla on runsaasti hyödyllisiä vaikutuksia elimistöön ja terveyden ylläpitoon, ja ravitsemussuositusten mukaan niitä tulisi nauttia monipuolisesti vähintään 2 dl päivässä. Pohjoisen marjojen ainutlaatuisuus löytyy niiden väriaineyhdisteistä eli polyfenoleista, joista suurin osa on marjan kuoressa ja siemenissä. Korkean polyfenolipitoisuuden lisäksi kaikilla pohjoisen marjoilla on monia muitakin hyviä terveysvaikutuksia, sillä ne sisältävät runsaasti erilaisia vitamiineja, hyviä rasvahappoja sekä ravintokuitua.

Roberts Berrie on tehnyt päivittäisen marjojen nauttimisen helpoksi! Berriet ovat verrattavissa tuoreisiin marjoihin, jotka on murskattu kätevään juotavaan muotoon ja kulkevat mukana missä vain. Berriet säilyvät huoneenlämmössä ja ovat mainioita välipaloja ja jälkiruokia muun muassa retkillä, matkoilla, mökillä, treeneissä, kotona, koulussa ja töissä.

Helposti menossa mukana kulkevien 1 dl annospurkkien lisäksi Berriet löytyvät kätevistä 3 litran hanapakkauksista, jotka sopivat hyvin päivittäiseen kotikäyttöön, työpaikan taukotilaan, kokouksiin ja tapahtumiin sekä vaikkapa perhejuhliin!

BERRIET SOPIVAT KAIKEN IKÄISILLE.

HELPPO
Nauti missä ja milloin vain!

LUONNOLLINEN
Pohjoisen villimarjoja. Kaikki makeus marjoista ja hedelmistä.

TERVEELLINEN
Valtava määrä kokonaisia, antosyaaneja täynnä olevia pohjoisen marjoja.

HERKULLINEN
Pohjoisen marjojen vahva ominaismaku.

KOKONAISTEN MARJOJEN SYÖMINEN VARMISTAA SOKERIN TASAISEN IMEYTYMISEN JA EHKÄISEE VEREN SOKERIPIIKKEJÄ TOISIN KUIN MEHUJEN JUONTI.

Roberts on yli 100-vuotias suomalainen perheyritys, joka valmistaa innovatiivisia, kokonaisista marjoista tehtyjä, terveellisiä, hyvänmakuisia ja helppokäyttöisiä Berrie-tuotteita omalla tehtaallaan Turussa.

ekosomeetta suosittelee lämpimästi kestotilausta, jonka voi räätälöidä täysin oman maun mukaiseksi! Voit valita mitä Berrie-tuotteita haluat, kuinka paljon ja kuinka usein. Tilausta voi myös muokata tarpeen mukaan ja perua milloin vain. Tilaamalla koodilla EKOSOMEETTA saat ensimmäiseen tilaukseen veloituksetta yhden 6 purkin setin mukaan! 

TÄSTÄ pääset tilaamaan!

Berriet ovat sen verran mehukkaita, että niistä tulee ekosomeetan sivustolle lisää postauksia lähiaikoina!