RuokaWiki

*Sisältää kumppanuusmarkkinointilinkkejä

RuokaWikin tavoitteena on kasvaa yhdeksi Suomen suurimmista resepti- ja ruokasivuista, josta löydät kaikki perinteiset reseptit sekä niiden vegaaniset versiot. Reseptit ovat nopeita ja helppoja, ja niihin sisältyvien selkeiden kuvaohjeiden ja/tai videoiden avulla kokkailu onnistuu varmasti. RuokaWikin sivuille kootaan myös erilaisia kokkausvinkkejä, ruokatietoutta sekä kaikkea keittiöön liittyvää kodinkoneista keittiön puhtaanapitoon.

 

RuokaWikin perustaja – yrittäjä ja sisällöntuottaja Cecilia Hoikka – rakastaa helppoa, nopeaa ja maukasta ruokaa ja haluaa inspiroida ihmisiä syömään enemmän kasviksia ja kasvispainotteisesti. RuokaWikin resepteillä taiot kotiruokaa kasviksista ja kasviperäisistä proteiineista helposti ja monesti myös edullisesti samalla ruokahävikkiä vähentäen.

 

RuokaWiki hyödyntää resepteissään Yrttihertan jauheita, joiden avulla on helppo lisätä kasvisten määrää ruokavaliossa. Cecilia toimii myös ekosiivousyrittäjänä ja suosittelee astioiden tiskaamiseen ympäristöystävällisiä, biohajoavia tiskiaineita. Cecilian suosikiksi nousee GreenBeen Euca.

 

RuokaWikin lisäksi Cecilia ylläpitää sivustoja fiberfoodfactory.com ja scandicuisine.com.

Tue tämän vaikuttajan työtä tilaamalla GreenBeen tuotteita *tästä!