Testissä SAAGA Maaria

Sain testiin SAAGA Maarian mineraalimeikkipuuterin (sävy C2) ja menin aiemmassa postauksessani lupaamaan, että jos tuote on hyvä, esittelen sen omilla kasvoillani. Joten tässä, olkaapa hyvät :).

SAAGA Maarian mineraalimeikkipuuteri on ihanan kevyt, mutta peittää silti kivasti ihon pieniä virheitä ja sävyeroja. Puuterin määrää säätämällä voi vaikuttaa meikin peittävyyteen – itse päädyin melko kevyeen arkimeikkiin. Puuteri tuntuu kuitenkin niin ylelliseltä, että sitä käyttäisi mielellään myös juhlameikissä – joka silti on ihanan luonnollinen ja antaa ihon hengittää.

 

Sain puuterin mukana Kabuki meikkisiveltimen, joka on silkkisen pehmeä mutta silti napakka, ja sillä olikin ihana pyöritellä puuteria tasaisesti kasvoille.

SAAGA Maarian mineraalimeikkipuuterit ovat hajusteettomia ja säilöntäaineettomia, eikä niissä ole turhia täyteaineita. Ne on pakattu kestäviin uusiokäytettäviin pakkauksiin, joihin on saatavilla myös ympäristöystävälliset zero waste -täyttöpakkaukset. Kaikessa yrityksen toiminnassa huomioidaan ympäristöystävällisyys ja kestävä kehitys.

 

SAAGA Maarian mineraalimeikkipuutereita löytyy useassa, suomalaisen iholle sopivassa sävyssä. Jos et ole varma, mikä sävy on sopiva juuri omalle ihollesi, voit tilata ensin sävynäytteet täältä