Vähän erilaiset joululahjat – Offerilla.com

*Teksti ja kuvat sisältävät kumppanuusmarkkinointilinkkejä

Tämä sivusto oli minulle uusi tuttavuus, ja alkuun suhtauduin siihen vähän skeptisesti. Kaikenlaiset tarjoussivustot (jollaiseksi ehkä moni tämän ekosomeetan sivustonkin mieltää) särähtävät vähän korvaan… paljon pitäisi myydä ja halvalla… onko se vastuullista ja ekologista? Mutta kun tutustuin sivustoon tarkemmin, huomasin sen sisältävän paljon oikein fiksuja tarjouksia ja ennen kaikkea lahjaideoita, jotka nimenomaan ovat ekologisia – ei turhaa krääsää ja materiaa vaan hyödyllisiä palveluja ja elämyksiä. Palvelu on myös 100 % suomalainen.

*Offerilla on Suomen suurin paikallisten tarjousten markkinapaikka, jonka kautta voi hankkia edulliseen hintaan lahjakortteja muun muassa ravintoloihin, kahviloihin, kauneushoitoloihin ja kampaamoihin. Paikallisten tarjousten lisäksi lahjakortteja löytyy myös verkkokauppoihin ja etänä toteuttaviin palveluihin. Alennusprosentti on yleisesti 50-90 %, ja uusia tarjouksia tulee päivittäin. Tilaamalla Offerillan uutiskirjeen pysyt ajantasalla tuoreimmista tarjouksista.

Alla on muutamia vinkkejä lahjoista, joilla voi hemmotella joko itseään tai läheisiään.

KAUNEUTTA JA HYVINVOINTIA

*Rose d’Orient – Kamppi, Helsinki

 

120 minuutin hemmottelupaketti, joka sisältää Luksus-Anti-Age -kasvohoidon sekä syvärentouttavan kuumakivi- ja päähieronnan. Päähieronnan tarkoituksena on parantaa keskittymiskykyä ja vähentää stressiä. Hoitoon kuuluu myös niska- ja hartiaseudun hieronta, joka rentouttaa jännittynyttä niskaa ja parantaa verenkiertoa pään alueella. Kelpaisi varmasti kenelle tahansa!

*Hyvinvointi & Kauneuskeskus Nac – Alppila, Helsinki

 

60 minuutin klassinen hieronta, jonka aikana pyritään mahdollisimman tehokkaasti lievittämään kehon jännitystiloja.

*IBS hoito – Henkilökohtainen RAVITSEMUSTERAPIA – etävastaanotolla

 

Henkilökohtaisella, laillistetun ravitsemusterapeutin etävastaanotolla saa apua muun muassa painonpudotukseen, painonhallintaan ja terveelliseen syömiseen. Kaikki muutokset tehdään asteittain ja yksilöllisesti asiakkaan kehon tahtiin.

HYVÄÄ RUOKAA

*Kvetkas Burgers & Bowls – Säästöpankinranta, Helsinki

 

Kvetkas Burgers & Bowls -ruokarekka on vasta parkkeerannut Helsingin Säästöpankinrantaan. Tarjolla on ainoastaan lihattomia tai kokonaan vegaanisia annoksia, jotka huhujen mukaan maistuvat erinomaisen hyvin myös vannoutuneille lihansyöjille!

*Bär Bar – Pasila, Helsinki

 

Bär Barin herkkuja suomalaisesta superfoodista! Valitse smoothie & sandwich tai smoothie & Bär Bowl. Nautiskele yksin tai kaverin kanssa.

OFFERILLA_BARBAR2

TOIMINTAA

*Shakta Joogakoulu – Kalasatama, Helsinki

 

5 tai 10 kerran kortti joogatunneille. Shaktajooga on hellyydestään tunnettu joogamenetelmä, joka kohentaa yleiskuntoa, koordinaatiota ja keskittymiskykyä.

*Ilmailumuseo Aviapolis – Vantaa

 

Pääsyliput kahdelle tai perhelippu Ilmailumuseoon, jossa pääset tutustumaan Suomen ilmailuhistoriaan ja muun muassa lentokoneisiin eri aikakausilta.

APUA ARJEN ASKAREISIIN

Offerillan kautta löydät useita yrityksiä, jotka tarjoavat koti-, toimisto- ja muuttosiivousta sekä ikkunanpesua ja remonttiapua. 

Alla pari suosittua vaihtoehtoa.

YHDESSÄOLOA JA RAUHOITTUMISTA... SEKÄ ITSENSÄ KEHITTÄMISTÄ

*Hotelli Rivoli Jardin – Kaartinkaupunki, Helsinki

 

Hotelliyö elegantissa neljän tähden hotellissa tunnelmallisesti ja tyylikkäästi sisustetussa huoneessa.

*Iphotography tarjoaa englanninkielisen verkkokurssin lastenkirjan kirjoittamiseen. Kurssi sisältää 18 osa-aluetta, jotka inspiroivat ja auttavat tuottamaan mielenkiintoista tekstisisältöä sekä opettavat ammattimaisia markkinointitekniikoita, joiden avulla kirjoja saa myytyä.

*Offerillan lahjakortit toimitetaan onnistuneen maksusuorituksen jälkeen sähköpostiin. Lahjakortin voi joko tulostaa tai esittää mobiiliversiona palveluntarjoajalle. Verkkokauppadiileissä lahjakortin koodi syötetään sille varattuun kenttään. Lahjakortin hankkiminen on siis helppo ja nopea tapa hemmotella itseään tai yllättää ystävän!

Kaikki julkaisun kuvat on lainattu Offerillan sivuilta.