VAIKUTTAJILLE

Oletko vaikuttaja ja kiinnostunut tuomaan esille ekologisia tuotteita ja/tai palveluja sosiaalisen median kanavissasi? ekosomeetta tarjoaa laadukasta sisältöä sekä mahdollisuuden ansaita lisätuloja ainutlaatuisen kumppanuusmarkkinointiohjelman avulla.

Mitä on kumppanuusmarkkinointi?

Kumppanuusmarkkinointi on tulospohjainen markkinointimuoto, jossa vaikuttajat kertovat aitoja kokemuksiaan yritysten tuotteista ja saavat jakamiensa verkkokauppalinkkien kautta tulleista myynneistä provision.
 
Voit vaikuttajana toimia monin eri tavoin omalla persoonallisella tyylilläsi ja jakaa kokemuksiasi yrityksistä ja heidän tuotteistaan useissa eri sosiaalisen median kanavissa. Voit hyödyntää muun muassa seuraavia kanavia: Instagram, Facebook, oma blogi tai muu ylläpitämäsi sivusto. 
 
Kumppanuusmarkkinoinnissa on se etu, että kerran tehty työ voi tuoda vaikuttajalle lisäansioita vielä vuosienkin päästä!
 

Esimerkki. *Sisältää kumppanuusmarkkinointilinkin

Mikäli asiakkaat tilaavat Moi Forestin tuotteita alla olevan kumppanuusmarkkinointilinkin kautta, ekosomeetta ansaitsee vaikuttajana provision myynneistä.

 

sari_moiforest (1)
Kuva: ekosomeetta

Miksi ekosomeetta?

ekosomeetta eroaa monin tavoin perinteisestä kumppanuusmarkkinointiverkostosta. Suosimme suomalaista ja pyrimme tuomaan esille yrityksiä, joilla on valikoimissaan mahdollisimman paljon kotimaisia tuotteita. Keskitymme verkkokauppoihin ja brändeihin, jotka toimivat eettisesti ja kestävän kehityksen mukaisesti ottamalla huomioon tuotantonsa ja toimintansa ympäristövaikutukset. Emme edusta tuotteita laidasta laitaan tuoton maksimoimiseksi vaan pyrimme nostamaan erityisesti pieniä, kasvavia yrityksiä, jotka työskentelevät puhtaamman maailman ja kestävämmän tulevaisuuden puolesta. Vaikuttajilta odotamme siis myös aitoa kiinnostusta ekologisiin tuotteisiin ja niihin kampanjoihin, joihin on tulossa mukaan.

Miten pääsen mukaan?

Mikäli olet kiinnostunut ekosomeetan kumppanuusmarkkinointiverkostosta, täytä alla olevasta linkistä löytyvä hakulomake ja kerro meille itsestäsi ja sosiaalisen median kanavistasi. Mikäli katsomme, että kanavasi sisältö soveltuu kampanjoidemme markkinointiin, saat kirjautumistiedot omalle kumppanuussivustollesi. Sieltä pääset valitsemaan mielenkiintoisia kampanjoita, lataamaan markkinointiin liittyvää materiaalia sekä hakemaan omat kumppanuusmarkkinointilinkkisi. Tämän jälkeen olet valmis suunnittelemaan uutta mielenkiintoista sisältöä blogiisi ja/tai muihin sosiaalisen median kanaviisi!

 

Huom! Verkostoon liittyvällä vaikuttajalla tulee olla voimassaoleva y-tunnus ja hänen tulee kuulua ennakonperintärekisteriin. Vaihtoehtoisesti voit laskuttaa meitä kevytyrittäjänä esimerkiksi Ukko.fi-palvelun kautta.

Muutamia tärkeitä asioita yhteistöihin liittyen

  •  Suosittele ainoastaan sellaisia tuotteita, joista sinulla on omakohtaista kokemusta ja joista aidosti pidät.
  • Muista mainita suosittelun yhteydessä, että kyse on kumppanuusmarkkinoinnista.
  • Jokaisessa kampanjassa on oma palkkiojärjestelmänsä. Tarkista jokaisen kampanjan tiedot ennen liittymistä.
  • Suosittele, mutta älä tyrkytä.
  • Ole aito ja rehellinen.
  • Pidätämme oikeuden lopettaa yhteistyön yhden tai useamman kampanjan osalta, mikäli katsomme, ettei luomasi sisältö vastaa verkostomme arvoja tai yrityksen toiveita markkinoinnin suhteen. Olemme kuitenkin tukenasi ja apunasi sopivan sisällön luomisessa, joten jos herää kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä!
Kuvatoimisto Rodeo