Vastuullisia joululahjavinkkejä osa 2

*Teksti ja kuvat sisältävät kumppanuusmarkkinointilinkkejä

Muista lähimmäisiäsi tulevana jouluna kotimaisilla, ekologisilla ja vastuullisilla lahjoilla! Viime vuodet ovat olleet monille yrittäjille – etenkin pienyrittäjille – raskasta aikaa, joten samalla tuet myös suomalaista työtä. Ajatuksella valittu, hyödyllinen, lähimmäistä hemmotteleva ja hyvää mieltä tuova lahja on tulevan joulun ehdoton ykkönen! Tässä muutamia ihania vaihtoehtoja ystävälle, rakkaalle, työtoverille ja jokaiselle lämmintä muistamista ansaitsevalle:

Joskus miehille on vaikea keksiä sopivia lahjoja. Käytännöllinen superpehmeä paketti on taatusti jokaisen mieleen! *Alldagin valikoimasta löydät nyt myös *miesten alushousut!

*Moi Forestin joulukaupasta löydät lahjapaketit, jotka ovat täynnä hyviä metsän mikrobeja! Näitä hyvinvointia ja ihoa tukevia lahjoja tarvitsevat kaikki! Jos et osaa valita, valitse *lahjakortti Moi Forestin verkkokauppaan!

GreenBee on tunnettu  *ekologisista pesuaineistaan. Ne sopivat lahjaksi jokaiselle! GreenBeen verkkokaupasta löydät kuitenkin myös muuta ihanaa kuten *joulusaunaan sopivat saunahatut ja -vihdat!

Muistathan jouluna myös rakkaat lemmikit? *Lemmikkitarvike Yugien verkkokaupasta löydät ihanat joululahjat karvaisille ystävillemme – esimerkiksi tämän 100% luonnollisen kissojen *aktiivilelun, joka on valmistettu pajusta ja täytetty kolmella kissanminttukuulalla!

Täältä löydät aiempia joululahjavinkkejämme ja pian julkaisemme niitä lisää! Suositaan tänä vuonna sankoin joukoin suomalaista!