Vastuullisia joululahjavinkkejä osa 3

*Teksti ja kuvat sisältävät kumppanuusmarkkinointilinkkejä

Muista lähimmäisiäsi tulevana jouluna kotimaisilla, ekologisilla ja vastuullisilla lahjoilla! Viime vuodet ovat olleet monille yrittäjille – etenkin pienyrittäjille – raskasta aikaa, joten samalla tuet myös suomalaista työtä. Ajatuksella valittu, hyödyllinen, lähimmäistä hemmotteleva ja hyvää mieltä tuova lahja on tulevan joulun ehdoton ykkönen! Tässä muutamia ihania vaihtoehtoja ystävälle, rakkaalle, työtoverille ja jokaiselle lämmintä muistamista ansaitsevalle:

*Gaarnalta voit tilata tunnelmalliset kookoksen kuoressa olevat *soijavahakynttilät, jotka palavat puhtaasti puusydämellä. Kynttilät ovat hajusteettomia, ja ne on valmistettu puhtaasta GMO vapaasta soijavahasta. Kynttilän paloaika on yli 50 tuntia!

*Kolme Cosmeticsin verkkokaupasta löydät monia valloittavia lahjaideoita, jotka hurmaavat paitsi tehoiltaan myös ulkomuodoiltaan. Esimerkiksi tämä ihana *Kehä-kukka-Sitrus -saippuakolmikko piristää taatusti lahjansaajaa sekä aurinkoisen ulkomuotonsa että virkistävien eteeristen öljyjen ansiosta!

Wilawoodin *Heilimö-korvakorut sopivat täydellisesti lahjaksi kaikista rakkaimmalle – äidille, puolisolle, ystävälle! *Wilawoodin verkkokaupasta löydät myös muuta upeaa metsäluonnosta kumpuavaa designia kotimaisista puulajeista.

*X-MAS EDITION Honey & Salty Licorice – suomalainen puhdas hunaja yhdistettynä lakritsijuurijauheeseen ja merisuolaan sopii mainiosti nautittavaksi esim. kuumien juomien ja jälkiruokien luonnollisena makeuttajana. *METTÄ Nordicilta löydät myös monia muita herkullisia lahjaideoita!

Aiemmat joululahjavinkkimme löydät täältä ja täältä.