Vastuullisia joululahjavinkkejä osa 4

*Teksti ja kuvat sisältävät kumppanuusmarkkinointilinkkejä

Muista lähimmäisiäsi tulevana jouluna kotimaisilla, ekologisilla ja vastuullisilla lahjoilla! Viime vuodet ovat olleet monille yrittäjille – etenkin pienyrittäjille – raskasta aikaa, joten samalla tuet myös suomalaista työtä. Ajatuksella valittu, hyödyllinen, lähimmäistä hemmotteleva ja hyvää mieltä tuova lahja on tulevan joulun ehdoton ykkönen! Tässä muutamia ihania vaihtoehtoja ystävälle, rakkaalle, työtoverille ja jokaiselle lämmintä muistamista ansaitsevalle:

*Adeliinan palasaippuat ovat täydellisiä lahjoja, kun tarvitaan jotain pientä, ihanaa ja somaa. Tyrni, Puolukka, Mustikka ja Terva – nämä tuoksut huokuvat suomalaisuutta!

*ArcticVet käyttää tuotteissaan ainutlaatuista metsäuutetta, joka sisältää luonnon omia metsämikrobeja ja tehostaa tutkitusti vastustuskykyä. Esimerkiksi tuotesarjan *Reconnecting Nature™ -hoitoshampoo tuo puhtautta ja hyvinvointia lemmikkiystäväsi jouluun.

*Norganics -verkkokaupan valikoimasta löydät laadukasta luonnonkosmetiikkaa ja myös niin sanottua *hävikkikosmetiikkaa. Hävikkikosmetiikassa parasta ennen -päiväys lähestyy, mutta laatu on kohdallaan. Näiden tuotteiden joukosta saat lahjat edullisesti ja samalla teet hyvän työn vähentäen hävikkiä! 

Hemmottele itseäsi ja lähimmäisiäsi kotimaisilla, ihoa ja ympäristöä hellivillä kasvoöljyseerumeilla, joiden raaka-aineet tulevat puhtaasta Suomen luonnosta. *Nörre Nordicin tuotesarjasta löydät sopivan tuotteen ihon elvyttämiseen ja kirkastamiseen, puhdistamiseen ja tasapainoittamiseen sekä rauhoittamiseen ja korjaamiseen.

*USVA Cosmetics -sarjan Wild Fruit Beauty Balm -monitoimibalmi on mahtava monitoimituote, jota voidaan käyttää sekä kasvoille että vartalolle. Se sopii ravitsevaksi yleisvoiteeksi ja yövoiteeksi sekä suojaamaan ihoa viimalta ja pakkaselta. Käsintehty Suomessa.

*Taikapuodilta löydät ihanat kotimaiset ja ekologiset pesuaineet. *Pyykkietikat hurmaavat neljässä ihanassa tuoksussa: hattara, puuvilla, laventeli ja meri-ilma. Näistä saat ihanan hempeät, mutta tehokkaat paketit pukinkonttiin!

Aiemmat joululahjavinkkimme löydät täältä, täältä ja täältä.