VERKKOKURSSILLE

*teksti sisältää KUMPPANUUSMARKKINOINTILINKKEJÄ

Uuden oppiminen on inspiroivaa ja voimaannuttavaa. Nykyään uuden opiskelu on myös varsin helppoa, sillä verkkokurssien avulla voit ahmia uutta tietoa missä ja milloin vain!

 

*VERKKOKURSSILLE-sivustolle on koottu laaja valikoima mielenkiintoisia verkkokursseja laidasta laitaan – koiran kouluttamisesta oman arjen hallintaan. Kurssien joukosta löytyy varmasti jokaiselle jotakin! Tässä muutama poiminta sivustolta…

*Itsetuntemus ja arjen hallinta

Tällä kurssilla opetellaan itsetuntemuksen aakkosia ja oman tilan luomista kiireen keskelle – opetellaan sanomaan EI ja löytämään omat vahvuudet. Kurssilla annetaan vinkkejä arjen ja talouden hallintaan.

*Hierontakurssi- kotikäyttöön

Tällä verkkokurssilla opit hieromaan kotioloissa erilaisia tekniikoita soveltaen selän, yläraajojen ja niskahartiaseudun alueen rasittamatta itseäsi. Kurssi sisältää selkeät ohjevideot hieronnan harjoitteluun sekä tietoa hieronnan historiasta ja vaikutuksista sekä kehoon että mieleen. Kurssin jälkeen voit auttaa läheisiäsi erilaisissa akuuteissa kipu-, rasitus- ja stressitilanteissa ja opit myös tunnistamaan, milloin on syytä kääntyä ammattilaisen puoleen.

Eläinten hoitoon ja koulutukseen verkkokurssien joukosta löytyy paljon vaihtoehtoja. *Joka kodin lenkkijumppa opettaa helppojen temppujen ja kehonhallintaharjoitusten avulla keinoja koiran arkiliikunnan monipuolistamiseksi. *Jälkikoiran esikoulussa koiralle opetetaan jäljestämisen alkeita, *Jälkikoiran peruskoulu on jatkoa jälkikoiran esikoululle ja *Monipuolisuutta nosework harjoitteluun -kurssi tarjoaa monipuolisia täsmäharjoituksia etsintätyöskentelyn kehittämiseen. *Sienikoiran verkkokurssi tarjoaa eväitä mättäiden alla piilottelevien kantarellien ja mustatorvisienien löytämiseen koiran avulla. Kenties erikoisimpana kurssina löytyy *Aasinhoitopäivä verkkokurssina.

Digitaalisen maailman kehittyessä kuvallisen ja kirjallisen ilmaisun taidot ovat yhä tärkeämpiä. Verkkokurssien joukosta löydät muun muassa *Valokuvauksen perusteet, joka sopii niin aloitteleville kuin vähän edistyneemmillekin kuvaajille. *Selkeän kielen kurssi puolestaan opastaa askel askeleelta, miten kehityt kirjoittajana ja tuotat selkeitä, ymmärrettäviä tekstejä.

Verkkokurssille-sivuston takana toimii kaksi aktiivista yksinyrittäjää – Niko Vittaniemi ja Annika Pulkkinen – joilla on laaja, vuosien kokemus verkkokauppojen ja sivustokokonaisuuksien suunnittelusta ja toteutuksesta.