YRITYKSILLE

 

ekosomeetta on sivusto, jonka tavoitteena on yhdistää ympäristöystävällisistä tuotteista kiinnostuneet kuluttajat, ekologisia tuotteita myyvät suomalaiset yritykset sekä vastuullista kuluttamista suosivat sosiaalisen median vaikuttajat.

 

Usein pienen, aloittelevan verkkokauppiaan on vaikea saada näkyvyyttä tuotteilleen. Markkinointi on kallista ja aikaa vievää. Oletko harkinnut kumppanuusmarkkinointia? Kumppanuusmarkkinointi voi olla erittäin tehokas keino tavoittaa potentiaalisia asiakkaita sosiaalisen median avulla. Sosiaalisen median vaikuttajat kertovat aitoja kokemuksia yrityksen tuotteista ja saavat jakamansa verkkokauppalinkin kautta tulleista ostoista provision. Yritys puolestaan maksaa ainoastaan tuloksista.

 

Kumppanuusmarkkinointiohjelman voi rakentaa itse, mutta se vaatii aikaa ja sen ylläpito on jatkuvaa työtä. Suomessa toimii myös useita kumppanuusmarkkinointiverkostoja, mutta liittymisen ehdot saattavat olla liian tiukat erityisesti pienyrittäjille. Kumppanuusmarkkinoinnin aloittaminen onkin yleensä haasteellisinta niille, jotka todennäköisesti hyötyisivät siitä kaikkein eniten.

 

ekosomeetta tarjoaa helpon ja riskittömän tavan lähteä mukaan kumppanuusmarkkinointiin. Maksat ainoastaan tuloksista! ekosomeetan kumppanuusmarkkinointiverkostoon voivat hakea suomalaiset verkkokauppiaat, jotka myyvät ekologisia, kestäviä, vastuullisesti ja mielellään Suomessa valmistettuja tuotteita tai palveluja. Emme edusta tuotteita laidasta laitaan tuoton maksimoimiseksi, vaan pyrimme nostamaan erityisesti pieniä, kasvavia yrityksiä, jotka työskentelevät puhtaamman maailman ja kestävämmän tulevaisuuden eteen. Toisaalta tarjoamme hyvän yhteistyöalustan myös vakiintuneille yrityksille, jotka haluavat olla mukana jakamassa ekologisen elämän sanomaa ja saada lisää boostia markkinointiin.

 

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että vaikuttajat ovat aidosti kiinnostuneita yritysten tuotteista ja ekologisesta elämäntavasta, ja toivommekin, että ekosomeetan vaikuttajilla on omakohtaista kokemusta tuotteista, joita seuraajilleen suosittelevat.

 

Mikäli olet kiinnostunut kumppanuusmarkkinointiverkostostamme, ota yhteyttä ja kysy tarkemmin ehdoistamme ja toimintatavoistamme. Voit myös hakea mukaan TÄÄLTÄ. Ennen hakemuksesi hyväksymistä, olemme sinuun yhteydessä ja käymme läpi verkoston ehdot ja toimintatavat. Tämän jälkeen voit päättää, onko ekosomeetan kumppanuusmarkkinointi juuri sinun yrityksellesi sopiva keino näkyvyyden ja myynnin edistämiseksi.

 

Mikäli ekosomeetan kumppanuusmarkkinointiverkosto ei tällä hetkellä tunnu omalta, voit myös varata sivuiltamme edullisen mainospaikan. Jokaisesta mainospaikan lunastaneesta teemme myös pienen yritysesittelyn sivustollemme. Kysy lisää!

  

info@ekosomeetta.fi