YRITYKSILLE

ekosomeetta on sivusto, jonka tavoitteena on edistää vastuullista kuluttamista ja yrittäjyyttä Suomessa. Kokoamme saman sivuston alle monipuolisesti ekologiseen elämäntapaan ja vastuulliseen kuluttamiseen liittyvää materiaalia. Haluaisitteko te yrityksellenne lisää näkyvyyttä sivustomme ja toimintamme kautta? Teemme yhteistyötä yritysten kanssa monin eri tavoin.

Kumppanuusmarkkinointi

Kumppanuusmarkkinointi on tulospohjainen markkinointimuoto, jossa vaikuttajat kertovat aitoja kokemuksiaan yritysten tuotteista ja saavat jakamiensa verkkokauppalinkkien kautta tulleista myynneistä provision. Yritys puolestaan maksaa ainoastaan tuloksista.

 

Kumppanuusmarkkinointi sopii sekä pienille että suurille yrityksille. Pienille, erityisesti aloitteleville verkkokauppiaille kumppanuusmarkkinointi on oiva keino lisätä näkyvyyttä. Suuremmille yrityksille kumppanuusmarkkinointi puolestaan antaa hyvän mahdollisuuden lähentää suhdettaan kuluttajiin ja vahvistaa brändin positiivista mielikuvaa.

 

ekosomeetta on alun perin luotu pienten, aloittelevien verkkokauppiaiden tarpeita ajatellen. Suomessa toimii useita suurempia kumppanuusmarkkinointiverkostoja, mutta liittymisen ehdot saattavat olla liian tiukat pienyrittäjille. Yritys voi toki rakentaa myös oman kumppanuusmarkkinointiohjelmansa, mutta se vaatii aikaa ja sen ylläpito on jatkuvaa työtä. Myös ohjelman markkinointi voi tuoda mukanaan omat haasteensa. Koska kumppanuusmarkkinoinnin aloittaminen on usein haasteellisinta juuri niille, jotka mahdollisesti hyötyisivät siitä kaikkein eniten, halusimme luoda tavan, jolla siihen pääsee helposti ja riskittömästi mukaan.

 

Emme kuitenkaan edusta yrityksiä ja tuotteita laidasta laitaan vaan keskitymme yrityksiin, jotka toimivat vastuullisesti ja kestävän kehityksen mukaisesti ottamalla huomioon tuotantonsa ja toimintansa ympäristövaikutukset. Suosimme suomalaista ja pyrimme tuomaan esille yrityksiä, joilla on valikoimissaan mahdollisimman paljon kotimaisia tuotteita. Vaikka lähtökohtamme on pienten yritysten tukemisessa, kasvamme ja kehitymme yritysten mukana ja tarjoamme mahdollisuuksia myös jo vakiintuneemmille yrityksille. Uskomme, että yhteistyössä on voimaa ja että voimme tiimityöllä edistää koko väestön siirtymistä kohti vastuullisempia kulutustottumuksia.

 

Mikäli olette kiinnostuneita ekosomeetan tarjoamasta kumppanuusmarkkinoinnista, lähetämme mielellämme tarkemmat ehdot luettavaksenne. Olkaa rohkeasti yhteydessä: info@ekosomeetta.fi

 

Voitte myös hakea suoraan mukaan verkoston mainostajaksi TÄÄLTÄ. Ennen hakemuksenne hyväksymistä, olemme teihin yhteydessä ja käymme läpi verkoston ehdot ja toimintatavat. Tämän jälkeen voitte päättää, onko ekosomeetan kumppanuusmarkkinointi juuri teidän yrityksellenne sopiva keino näkyvyyden ja myynnin edistämiseksi.

Kaupalliset yhteistyöt

ekosomeetan verkostossa toimii monipuolinen joukko mahtavia sosiaalisen median vaikuttajia. Mikäli yrityksenne ei ole kiinnostunut liittymään kumppanuusmarkkinointiverkostoomme, mutta haluaisi tarjota vaikuttajillemme mahdollisuuden erillisiin kaupallisiin yhteistöihin, välitämme mielellämme yhteistyötoiveita eteenpäin. Yrityksenne voi luoda yhteistyöilmoituksen itse tai voimme tehdä sen yhdessä toiveidenne mukaisesti. Yhteistyöilmoitus voidaan jakaa julkisesti sivustollamme tai pelkästään suoraan vaikuttajillemme. Yhteistyöilmoituksen pohjalta yrityksenne saa todennäköisesti lukuisia yhteistyötarjouksia vaikuttajiltamme, jolloin pääsette henkilökohtaisesti sopimaan yhteistöistä tarkemmin teitä kiinnostavien vaikuttajien kanssa. ekosomeetta veloittaa ainoastaan kohtuullisen kertakorvauksen yhteistyöilmoituksen jakamisesta. Kaikki muu on sovittavissa suoraan valittujen vaikuttajien kanssa.

Yritysesittelyt ja mainospaikat

Teemme mielellämme yrityksestänne esittelyn sivustollemme ja jaamme halutessanne myös henkilökohtaisia käyttökokemuksia tuotteistanne. Tarjoamme myös edullisia mainospaikkoja! 

Olkaa rohkeasti yhteydessä niin sovitaan yhteistyövaihtoehdoista, jotka sopivat juuri teidän yrityksellenne. Olemme avoimia myös teidän ehdotuksillenne!

 

info@ekosomeetta.fi

Kuvatoimisto Rodeo

*Kumppanuusmarkkinointi

Mikäli yrityksenne kaipaa upeita, suomalaisia kuvia markkinointiin ja viestintään, voimme lämpimästi suositella Kuvatoimisto Rodeon kuvia ja palveluja! Koodilla ekosomeetta saat 20% alennusta *Kuvatoimisto Rodeon vuosisopimuksesta!