Yrttihertta

Ravitsevia ja maukkaita jauheita kotimaisista kasviksista, marjoista ja yrteistä.

 

Yrttihertta uskoo, että puhtaimmat, laadukkaimmat, turvallisimmat ja maukkaimmat raaka-aineet tulevat Suomesta. Suomen hyvä ilmanlaatu, saasteeton maaperä sekä puhtaat ja runsaat vesivarat mahdollistavat kotimaisille marjoille, yrteille ja kasviksille mitä parhaimmat kasvuolosuhteet.

 

Kasvikset ovat terveellisen ruokavalion perusta, ja niitä olisi hyvä syödä runsaasti ja monipuolisesti. Yrttihertan tuotteilla voi helposti lisätä kasvisten määrää ruokavaliossa käyttämällä niitä esimerkiksi keitoissa, kastikkeissa ja leivonnaisissa sekä sellaisinaan esimerkiksi jogurtin ja smoothien joukossa.

 

Kasvisten suosiminen kaikissa muodoissaan on myös ympäristön kannalta viisas teko – erityisesti kun niitä nautitaan sesonkien mukaisesti ja kaikki syötävät osat hyödyntäen. Yrttihertta pyrkii mahdollisuuksien mukaan hyödyntämään hävikkiuhan alla olevia raaka-aineita sekä luonnon omia antimia. Esimerkiksi liian suuri, liian pieni tai katkennut porkkana on juuri sopiva laadukkaasti kuivattuna ja jauhettuna Yrttihertan 100% kierrätysmateriaaleista valmistettuihin pakkauksiin!

 

Makua, väriä ja voimaa Suomesta!